10 mai 2017

Jurnal de dieta


      Am ajuns intr-un punct din viata mea cand m-am oprit in fata oglinzii si am decis ca e momentul sa fac o schimbare. In ultimii ani am inceput sa adun kilograme si corpul meu a inceput sa sufere schimbari vizibile. Ce mai-fara multa vorbarie recunosc ca m-am ingrasat prea mult , lucru care nu ma incanta. De fel sunt greu de urnit in astfel de provocari-ideea de dieta ma sperie si prefer sa nu fiu obsedata de acest subiect. Ignor cat ignor dar uitandu-ma in oglinda, vazand hainele cum imi vin ma enervez si caut o solutie...cum sa fac sa slabesc ? Si uite in urma cu o luna , dupa ce am analizat mai multe metode si comentarii online am hotarat sa incerc o metoda pe care niciodata nu am incercat-o dar despre care am auzit ca e sanatoasa si aduce rezultatul dorit. Voiam doar sa scap de cele 10 kilograme extra care se incapatanau de ceva vreme sa imi faca companie .
       Deci in ziua de 4 aprilie m-am prezentat la un consult intr-un cabinet de acupuntura (e vorba de un lant de cabinete din Portugalia , ale unui medic chinez/portughez) sa fac evaluarea -76,4 kilograme. Impreuna cu doamna doctor am facut planul de atac- 6 sedinte de acupuntura pentru a ajuta metabolismul sa se reseteze, sa ma ajute sa pot tine dieta (mai ales psicologic vorbind), alte 6 sedinte de acupuntura adelgaçante (asta e mai complicata-o metoda inovatoare de pierdut grasimea localizata-realizata cu ace mari conectate la curent electric) si nu in ultimul rand e foarte importanta dieta-un plan de dieta sanatoasa si realista. Pe langa toate acestea am primit un tratament fitoterapeutic-pe baza de plante-suplimente alimentare -pentru a ajuta. Huh-nimic simplu dar am pornit pe acest drum si , cu putin ajutor din partea celor din jurul meu si o vointa mare am reusit sa ma port frumos  .
      Acum cand scriu implinesc o luna in care am respectat intru totul aceasta metoda de care sunt foarte multumita si care a dat rezultat Ma simt  deosebit de mandra si orgolioasa de mine; intr-o luna am slabit aproape 6 kilograme ( acum am 70,9 kg) -si ma simt bine si sanatoasa si hainele incep sa curga pe mine. Metoda de acupuntura adelgaçante (de slabire) e un miracol-eu am probleme cu picioarele-aici adun cea mai multa grasime. Am redus vizibil volumul si ma simt mult mai bine cu mine insami. Voiam doar sa revin la corpul meu de dinainte si sa ma simt bine cu mine insami, sa imi placa ce vad in oglinda. Nu vreau sa fie perfecta  si nu vreau sa o fac pentru nimeni din jur-o fac pentru mine insami. Mai am inca putin pana temrin tratamentul si cu siguranta va trebui sa fac multe schimbari definitive in stilul meu de viata , in alimentatia zilnica. Dar merita-mai ales pentru sanatate.



Inainte                                                  



In prezent


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu